Sprankelend Frambozenblad, elegante Turkse rozen en sensuele suède musk. Spreekt een parfum als deze, vol met contrasten jou aan? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans om deze parfum te winnen! Lees hieronder hoe het werkt.

I wanted to create a fragrance that represents Coach’s free-spirited attitude, crafting a scent that is individual, authentic and cool”.

— STUART VEVERS

Hoe maak je kans om deze Coach parfum van 90ml te winnen?

Deel dit artikel op je Facebook pagina en tag mij in het bericht (facebook.com/murielleschaik). Ik krijg hiervan een melding en volgende week (22 mei) kies ik een winnaar uit alle mensen die dit bericht gedeeld hebben en mij in dit bericht getagt hebben.

koop_coach_parfum

Heel veel succes!

Volg me op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste winacties: @murielle