malaga_murielle_01

We zijn er allemaal naar op zoek. En de zoektocht kan nog een lastige puzzel zijn. Wij vragen ons allemaal af waar je de goedkoopste vliegtickets kan vinden..

En het antwoord op deze vraag heb ik vorige week gekregen. Ik vind het namelijk héérlijk om tijdens de wintermaanden naar Malaga af te reizen. Malaga heeft ontzettend veel zonnige dagen in de winterperiode en temperaturen van 20 graden of meer zijn dan zeker mogelijk. En aangezien ik aankomende winter wéér naar Malaga zal af reizen, kreeg ik de tip om de vlucht z.s.m. te boeken via easyJet. Op www.easyjet.com/nl staan vanaf vandaag de tickets online van de easyJet-vluchten van Schiphol voor de periode vanaf november 2017 t/m 4 februari 2018

Ik wist tot vorige week niet van deze mogelijkheid af.. misschien jij wel?! Zie dit artikel dan niet als de ultieme tip maar als een reminder en vakantie suggestie. Want voor mij is Malaga tijdens de wintermaanden de perfecte plek om foto’s te schieten en te shoppen!

De weersomstandigheden maken het erg fijn om de leuke vintage-marktjes af te struinen (niet té warm om met zware tassen te lopen). En ben je net als ik een strandliefhebber? Zowel ten westen en oosten zijn diverse mooie stranden te vinden met lange boulevards waar je geweldig kunt eten bij allerlei strandtentjes. Visliefhebbers kunnen hier hun geluk niet op! Maar ook in Malaga zelf zijn goede restaurants te vinden. Van restaurants met live muziek en flamingo, tot vegetarisch en super chique.

malaga_murielle_01

Voor de Instagram-waardige kiekjes moet je niet vergeten de prachtige parken en tuinen te bezoeken.

Net buiten de stad bevinden zich de botanische tuinen (La Concepción) en in het centrum vind je een groot, groen park genaamd ‘Paseo del Parque’.

malaga_murielle_01

Dus wil je net als ik niet in een winterdip raken en genieten van warme zonnige dagen in de winterperiode?

Boek dan zo snel mogelijk je tickets voor die periode via www.easyjet.com/nl/ en heel misschien komen we elkaar bijvoorbeeld in Malaga wel tegen. ;)

En wil jij net als ik profiteren van een goedkope vlucht? Als je er ruim van te voren bij bent, dan heb je ruime keuze en de goede prijzen!

malaga_murielle_01